Schade verzekeringen

Assurantiekantoor Rinus Vissers is een onafhankelijk assurantiekantoor, op het gebied van verzekeringen, zowel voor particulieren als bedrijven

Schade verzekeringen

Wat “moet” er nu allemaal verzekerd worden?
De auto, de motor en vanaf 1 januari 2007 ook een brom- of snorfiets met kenteken, hebben een wettelijke verzekeringsverplicht, Dit geldt ook voor de basisverzekering van uw zorgkosten. Voor de opstal (woonhuis) verzekering geldt vaak een verplichting tot verzekeren opgelegd door de geldverstrekker, omdat het woonhuis een onderpand is voor de hypotheek. Voor de overige verzekeringen geldt geen verplichting maar, een inboedel- en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren zijn echter zeer aan te raden.

Daarnaast zijn er natuurlijk aanvullende verzekeringen, zoals bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering. en doorlopende reisverzekering al dan niet aangevuld met een annuleringsverzekering. Verder kan men zijn recreatieve goederen verzekeren zoals bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een caravan , en een fiets.

Deze ‘standaard’ verzekeringen worden tegenwoordig vaak in één pakket ondergebracht. Belangrijke voordelen hiervan zijn: het is voordeliger en het is ‘onder één paraplu’ ondergebracht. Dat maakt alles overzichtelijker voor u en bovendien heeft u slechts met één adviseur te maken, wat natuurlijk veel efficiënter is en de kwaliteit ten goede komt! En natuurlijk niet te vergeten het betaalgemak zoals het (vaak) kosteloos per maand betalen.

Nog even de meest voorkomende schadeverzekeringen voor u op een rijtje:

Woonhuis:
– Woning(Opstal)verzekering
– Inboedelverzekering
– Glasverzekering
– Kostbaarhedenverzekering

Particulier:
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Gezinsongevallenverzekering
– Particuliere rechtsbijstandverzekering

Verkeer / Recreatie:
– Auto- en Motorverzekering
– Schade verzekering inzittenden
– Inzittenden- of opzittenden verzekering
– Reisverzekering
– Caravan-/Kampeerautoverzekering
– Pleziervaartuigenverzekering

Zorg:
– Ziektekostenverzekering

Wilt u geheel vrijblijvend uw verzekeringen laten toetsen? Neem dan contact met mij op.